9.9 C
Lloret de Mar

El paratge que uneix Sa Caleta i Cala Trons pel Turó Rodó s’anomenarà ‘La Bella Dolores’

Així es va aprovar al ple d'ahir arran d'una moció presentada per ERC, el PDeCAT i el regidor no adscrit, Enric Martínez.

El passatge que s'anomenarà 'La Bella Dolores'
El passatge que s'anomenarà 'La Bella Dolores'

Darreres Notícies

La Bella Dolores tindrà un espai de Lloret al seu nom. El ple va decidir, per unanimitat, posar el nom de la sarsuela lloretenca al passatge que connecta Sa Caleta amb el Camí de Cala Trons de la urbanització La Montgoda passant pel poblat ibèric del Turó Rodó.

servicios profesionales jimenez

La decisió es va prendre arran d’una moció presentada per ERC, el PDeCAT i el regidor no adscrit, Enric Martínez. En la seva exposició, el portaveu republicà, Jordi Orobitg, va recordar que La Bella Dolores es va estrenar el 1944 amb un gran èxit. Èxit que es va repetir quan l’obra es va recuperar el 1999. Jordi Orobitg apunta que la sarsuela de Joan Baptista Bernat i Esteve Fàbregas, es va convertir en un emblema per a Lloret de Mar i els seus veïns.

L’hivern passat, l’obra va tornar a l’escenari com a iniciativa de l’actual Govern municipal, que va aconseguir mobilitzar més d’un centenar de persones i que va omplir el teatre en les quatre funcions programades. Per tot plegat, el regidor defensa que és més que merescut que un espai dins de Sa Caleta s’anomeni La Bella Dolores.

La moció es va aprovar al ple d’ahir a la tarda amb el suport de tots els grups municipals.

spot_img

El + Vist