14.9 C
Lloret de Mar
L'ascensor del pavelló del Molí

El pavelló del Molí compta amb un ascensor per a les persones amb mobilitat reduïda

La instal·lació de l'elevador ha anat a càrrec de l'empresa Zardoya Otis i el cost ha estat de 34.000 euros.

L'ascensor del pavelló del Molí

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha instal·lat un ascensor al pavelló del Molí per permetre l’accés a les grades a les persones amb problemes de mobilitat. L’equipament té una rampa, però no compleix les mesures d’accessibilitat necessàries i a partir d’aquesta temporada el públic ja podrà gaudir del nou elevador.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, explica que l’actuació complementa les altres accions que s’han fet els últims anys per fer el pavelló més accessible. La instal·lació de l’elevador ha anat a càrrec de l’empresa Zardoya Otis i el cost ha estat de 34.000 euros.

I el departament d’Esports treballa en altres millores als equipaments municipals. En aquest sentit, l’Ajuntament acaba d’aprovar dos projectes. Un és per al Pavelló Municipal d’Esports, amb l’objectiu de millorar la seguretat contra incendis i els vestidors, així com instal·lar una plataforma elevadora.

L’altre projecte és per a les pistes d’atletisme, que es volen convertir en un centre de running per poder acollir entrenaments i competicions de triatló. Segons el regidor, Lloret ja té els requisits necessàries pel que fa a les proves de natació i ciclisme.

Mentre que l’elevador del pavelló del Molí ja és una realitat, per a la resta d’actuacions l’equip de govern té previst crear una partida als pressupostos de l’any que ve. El cost és d’uns 400.000 euros al pavelló municipal i de 300.000, a les pistes.

spot_img

El + Vist