6.7 C
Lloret de Mar

El peixos que menjaran a ‘Mrs Davis’ els ha cuinat el xef lloretenc Marc Esteve

El xef del restaurant Komo Pez va rebre l'encàrrec de cuinar 45 escórpores salvatges a la brasa, per als nàufrags que apareixen a l'escena rodada a Sa Boadella.

Un dels peixos cuinats per Komo Pez
Un dels peixos cuinats per Komo Pez

Darreres Notícies

El xef lloretenc Marc Esteve, del restaurant Komo Pez, ha col·laborat en un rodatge de Warner Bros que s’ha fet a Sa Boadella. La seva feina ha consistit en cuinar els peixos que menjaven els nàufrags de la producció, que és una sèrie titulada Mrs Davis.

Tal com ha explicat el cuiner, els ajudants de direcció es van adreçar al seu local aconsellats per altres restaurants del municipi, on els havien indicat que allà s’hi cuinava peix a la brasa. L’encàrrec no va ser fàcil, però en Marc va acceptar el repte.

“Em van demanar 45 peixos iguals, escórpores salvatges, i això és molt difícil de trobar, però al final ho vam aconseguir; cada dia en necessitaven uns 8 o 9, excepte l’últim dia que en van voler 18!”

Marc Esteve

Van ser quatre dies amb horaris diferents, però l’experiència ha valgut la pena per al xef lloretenc.

“La veritat que molt bé, jo m’ho he passat bé cuinant i treballant amb ells, ha sigut molt guapo”

Marc Esteve
Una de les escenes on mengen peixos
Una de les escenes on mengen peixos

Per tant, els peixos que es menjaran els protagonistes de Mrs Davis quan naufraguin en una illa deserta hauran estat cuinats, realment, al Komo Pez de Marc Esteve.

“Els nàufrags que hi ha a la sèrie mengen aquests peixos i nosaltres els els portàvem fets i, l’escena són sis o set minuts, però han estat quatre dies per fer-la, amb uns quaranta peixos”

Marc Esteve

Tal com ja vam explicar fa uns dies, Mrs Davis és la nova sèrie del creador de Lost, The Leftovers i Watchmen, Damon Lindelof. Tal com assegura el director, serà una “batalla èpica de proporcions bíbliques” sobre ciència ficció, que gira al voltant del conflicte entre la fe i la tecnologia.

spot_img

El + Vist