17.6 C
Blanes
Miguel Molina jugant amb el simulador

El pilot lloretenc Miguel Molina participa en una cursa virtual solidària a través d’un simulador

Aquests dies de confinament, s'organitzen tornejos online de diferents modalitats esportives.

Miguel Molina jugant amb el simulador

Darreres Notícies

Com que els esportistes no poden practicar les seves modalitats, aquests dies de confinament s’han dut a terme una gran quantitat de tornejos virtuals, a través de jocs online. Un exemple és el Gran Premi de la Solidaritat, que va organitzar dies enrere la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme i la Creu Roja.

Els participants eren pilots de primer nivell. Entre ells hi havia Miguel Molina, que va competir des de casa amb altres professionals també contrastats com Dani Juncadella, que va ser el guanyador. El pilot lloretenc, que va acabar en el vuitè lloc, explica que l’objectiu principal de la iniciativa era “donar suport a tota la gent que treballa contra el coronavirus”. Molina també destaca que volien “distreure a tots els amants del món del motociclisme”. A més, assenyala que és una bona manera que tenen els pilots de seguir actius, a través de simuladors.

circo de las estrellas
Miguel Molina, en la partida virtual

Una altra de les modalitats esportives que s’ha sumat als jocs virtuals és el futbol. A través del joc FIFA 20 de la Play Station, s’han organitzat tornejos amb equips de les diferents categories territorials.

En el cas de la Primera Catalana, el Club de Futbol Lloret va ser el guanyador de la competició que es va celebrar setmanes enrere. L’usuari que va representar l’entitat lloretenca va ser Adrián Expósito, un dels davanters del Primer Equip. Va ser el campió indiscutible contra els rivals del Grup 1 i també es va mostrar intractable davant dels jugadors del Grup 2. A més, va tenir l’oportunitat de fer un partit virtual contra Edu Expósito, jugador professional de l’Eibar, de la Primera Divisió. De nou, Adrián Expósito va ser el guanyador per un resultat de 4-1.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist