6.7 C
Lloret de Mar

El PP de Lloret crea un número de WhatsApp per tenir comunicació directa amb la ciutadania

El nou número és el 601 99 52 75 i permetrà als veïns fer arribar les seves propostes i, si ho volen, formar part d'una llista de difusió anònima.

WhatsApp (Marca)
WhatsApp (Marca)

Darreres Notícies

El PP de Lloret de Mar ha habilitat un número de WhatsApp perquè tots els veïns que ho vulguin puguin contactar de manera fàcil i directa amb els representants de la formació a nivell local. D’aquesta manera, els populars volen copsar l’opinió de la ciutadania per tenir-la en compte a l’hora d’elaborar el programa electoral per als comicis del 2023.

L’alcaldable del grup, Miguel Moreno, explica que l’objectiu final d’aquesta iniciativa és poder “donar una solució real als problemes reals dels lloretencs i treballar per recuperar Lloret de Mar“.

“Demanem als lloretencs que intercanviïn amb el partit les seves inquietuds i propostes, que hauran de ser lògiques, coherents i viables, de com millorar el municipi”

Miguel Moreno

D’una banda, aquesta línia permetrà als veïns fer arribar les seves propostes o inquietuds al partit, mentre que, d’altra banda, també podran formar part d’una llista de difusió per rebre la informació que el partit cregui pertinent fer pública. Això sí, Miguel Moreno remarca que serà una llista del tot anònima.

“La llista serà absolutament confidencial, ningú no podrà veure qui en forma part ni els missatges que enviïn les persones subscrites, que només veurà el partit”

Miguel Moreno

El nou número del PP de Lloret de Mar és el 601 99 52 75. Tal com ha explicat Miguel Moreno, qui hi estigui interessat, simplement ha de gravar-se el número al telèfon i enviar un missatge a través de l’app de WhatsApp.

spot_img

El + Vist