4.2 C
Blanes
Julià Gràcia, amb productes de la col·lecció Segons (Núria Perea)

El projecte Segons, de Núria Perea, nominat al Global Design Graduate Show

La lloretenca necessita el suport de la gent, perquè els premis estan en fase de votació a través d'internet.

Julià Gràcia, amb productes de la col·lecció Segons (Núria Perea)

Darreres Notícies

El projecte Segons, de la lloretenca Núria Perea, ha estat nominat als premis Global Design Graduate Show 2023, un certamen organitzat per Arts Thread. Un cop escollida, ara necessita el suport de la gent, perquè els premis estan en fase de votació popular, a través d’aquest link.

La lloretenca està molt contenta i considera que la preselecció ja és un premi en si.

“Era molt complicat, perquè realment és un concurs internacional on participa molta, molta gent i, només formar part d’aquesta mini selecció, ja és un súper premi”

Núria Perea

El projecte Segons està nominat, també, als premis Ei! d’Elisava. Recordem que és el treball de final de grau de la jove lloretenca i ha consistit en la creació d’una col·lecció de productes que permeten que una persona amb paràlisi cerebral pugui menjar, de manera autònoma, aliments líquids i semilíquids.  

projecte Núria Perea (5)
Els productes de la col·lecció ‘Segons’

Durant tot el procés, la Núria, que s’ha graduat en Disseny, amb la menció de “Disseny de producte”, va treballar conjuntament amb el seu cosí Julià Gràcia, per idear, crear i testejar totes  les peces fins a arribar a la proposta final.

“Poder treballar amb ell forma part del valor d’aquest projecte, perquè tot el que jo anava ideant, ell ho provava i sabíem si funcionava o no funcionava”

Núria Perea
En Julià i la Núria, amb els productes de 'Segons'
En Julià i la Núria, amb els productes de ‘Segons’

Ara mateix, la Núria ja ha començat a estudiar el Grau d’Enginyeria en el disseny dels productes, que complementa la part tècnica del que ha estudiat fins ara.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist