27.2 C
Lloret de Mar
Adrià Lamelas (PSC)

El PSC fitxa Adrià Lamelas per liderar Lloret de Mar

La Federació del PSC a les comarques gironines considera que el lloretenc reuneix totes les capacitats i el lideratge per construir un projecte guanyador.

Adrià Lamelas (PSC)

Darreres Notícies

Adrià Lamelas encapçalarà la candidatura del PSC a Lloret de Mar en les pròximes eleccions municipals. Així ho ha anunciat la Federació del PSC de les Comarques Gironines, que considera que el lloretenc “reuneix totes les capacitats i el lideratge per construir un projecte amb l’objectiu de guanyar les eleccions a Lloret l’any 2023”.

Ell mateix s’ha mostrat molt agraït del suport que li dona el partit i confia en què crearan un bon equip, tot i que encara no ha avançat cap nom. Pel que fa al programa electoral, creu que ara no és moment de fer propostes, sinó que toca escoltar la ciutadania.

“Podria parlar molt de seguretat, manteniment de via pública, turisme… però crec que el que ara toca és escoltar, a les entitats, veïns, comerciants, tothom que tingui alguna cosa a dir per construir un Lloret millor”

Adrià Lamelas

A través d’un comunicat, el partit ha explicat que es vol obrir una nova etapa i donar un nou impuls al PSC a Lloret. En aquest sentit, en les eleccions municipals del 2023, els socialistes de Comarques Gironines esperen tenir un major nombre de llistes municipals i governar a més poblacions, entre elles, a Lloret de Mar.

“El nostre objectiu principal és ajudar la ciutadania i per ajudar creiem que hem de guanyar les pròximes eleccions, que jo he de ser el pròxim alcalde de Lloret”

Adrià Lamelas

Adrià Lamelas és consultor d’empreses i d’entitats públiques i emprenedor en el món educatiu i de lleure. Té estudis en direcció d’empreses i un postgrau en Lideratge i Governança Local.

La Federació del PSC de les Comarques Gironines presentarà la proposta d’Adrià Lamelas per ser el nou candidat del PSC a Lloret en el pròxim Consell de Federació.

spot_img

El + Vist