9.1 C
Lloret de Mar

El PSC impulsa la ‘Seu oberta’ per conversar amb els veïns

El candidat socialista, Adrià Lamelas, obrirà les portes de la seu de la formació cada dijous a la tarda, de 18 a 20 hores.

Adrià Lamelas, a la Seu Oberta del PSC
Adrià Lamelas, a la Seu Oberta del PSC

Darreres Notícies

El PSC ha inaugurat l’anomenada Seu oberta. La iniciativa consisteix en obrir les portes de la seu de la formació perquè tothom que ho vulgui pugui anar-hi a aportar idees o a fer arribar les seves preocupacions al candidat a l’alcaldia, Adrià Lamelas.

servicios profesionales jimenez

L’alcaldable explica que l’objectiu és conversar amb els veïns i copsar les seves preocupacions i propostes per tenir-les en compte a l’hora d’elaborar el programa electoral.

“Trobar-nos per xerrar, per parlar de tot allò que a la gent li pugui preocupar o vulgui sumar a aquest projecte, i sumar entre tots els canvi que Lloret necessita”

Adrià Lamelas

Així doncs, el PSC obre les portes de la seva seu cada dijous a la tarda, de sis a vuit, per a tothom que vulgui acostar-s’hi. Està ubicada al carrer Doctor Josep Roig i Raventós, número 5, al barri del Molí.

Adrià Lamelas ha matisat que ja pràcticament tenen elaborat el seu programa electoral, però volen acabar de parlar amb la ciutadania abans de donar-lo per definitiu.

spot_img

El + Vist