7.6 C
Lloret de Mar

El PSC proposa un pacte de mobilitat consensuat a Lloret arran de l’anul·lació del projecte de la C-32

El cap de llista socialista, Adrià Lamelas, considera que cal actuar davant les necessitats de millorar les connexions viàries.

Adrià Lamelas a la terminal d'autobusos (PSC)
Adrià Lamelas a la terminal d'autobusos (PSC)

Darreres Notícies

Adrià Lamelas, el cap de llista pel PSC de Lloret, proposa un pacte de mobilitat consensuat a la vila, arran de l’anul·lació del projecte de la C-32 i davant les necessitats de millorar les connexions viàries.

L’alcaldable socialista considera que aquest problema, que qualifica de “crònic”, “redueix les oportunitats per a Lloret de Mar”. Per tot plegat, Lamelas fa una crida als grups municipals de l’Ajuntament per estar units en l’àmbit de la mobilitat i reclama que es creï una taula on estiguin representats diferents sectors.

“Cal un pacte per a la mobilitat de Lloret, amb els partits polítics, els gremis, sindicats i les associacions, l’objectiu és comú és posar les infraestructures del poble al segle XXI”

Adrià Lamelas

Adrià Lamelas assenyala que Lloret manté uns “accessos deficients”, així com una connexió “perillosa amb vies ràpides amb víctimes mortals”, a més “d’embussos repetits a la carretera de Blanes a Tossa” i un passeig marítim que “cal pacificar”.

L’alcaldable del PSC lamenta la pèrdua de temps amb el projecte de prolongació de l’autopista, que finalment ha tombat la justícia. Considera que a Lloret hi ha “malestar” en relació amb els accessos i que, segons diu, s’han de “demanar solucions a la Generalitat”.

spot_img

El + Vist