Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Voluntàries del 'punt lila', en el darrer Clon Festival

El ‘punt lila’ torna al Clon Festival d’aquest dissabte a Lloret de Mar

La carpa, amb voluntàries, informa sobre la campanya en contra de les agressions sexuals.

Voluntàries del 'punt lila', en el darrer Clon Festival

Darreres Notícies

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

El ‘punt lila’, que informa sobre la campanya en contra de les agressions sexuals a Lloret, torna a ocupar el seu espai en el Clon Festival d’aquest dissabte.

Es va estrenar en el concert anterior, fent difusió d’aquesta iniciativa que pretén aconseguir una destinació lliure de sexisme, en què tothom pugui gaudir de la festa i de l’espai públic amb llibertat. El lema de la campanya, que al·ludeix al cas de La Manada, és “#NOMÉSSÍÉSSÍ”.

El ‘punt lila’ el formen voluntàries i membres de l’associació de dones l’Aurora. Una de les voluntàries és Gemma Carbonell, que valora en termes positius l’estrena d’aquesta carpa informativa. “Va anar molt bé, es va acostar força gent, de Lloret i turistes“, recorda.

La Gemma explica que té el ‘punt lila’ informa i ajuda les dones que ho sol·liciten. Posa com a exemple “si estàs de festa, ets dona i hi ha un noi que et molesta, pots venir i t’ajudem”.

Les voluntàries del ‘punt lila’ seran presents a tots els concerts del Clon Festival, que sempre reuneix molta gent a la Roca d’en Maig. A més d’aquest punt informatiu, s’han dissenyat díptics en quatre llengües que s’han distribuït en els hotels i edificis municipals, així com banderoles i pancartes amb el contingut de la campanya arreu del municipi.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".