15.4 C
Blanes
El curs de rodar un espot de l'any passat

El Puntet ofereix tres cursos per aquest trimestre: impressió en 3D, massatges i rodar un espot

Els tres cursos comencen la setmana que ve, el preu és de 19 euros, amb descompte amb el Carnet Jove, i les inscripcions s’han de fer al Puntet.

El curs de rodar un espot de l'any passat

Darreres Notícies

Aprendre a fer impressions en 3D és la novetat principal dels cursos que ofereix el Puntet aquest trimestre i que comencen la setmana que ve. També es faran els ja clàssics de massatges i de rodar un espot, i les inscripcions ja estan obertes.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, apunta que des del departament intenten fer una oferta de propostes originals i atractives.

Com dèiem, la novetat és un curs per aprendre a fer impressions en 3D (tres dimensions). El professor és Xavi Lanzas, que ha afegit que també s’explicarà com fer el manteniment d’una impressora 3D, entre altres coses.

Un altre curs permetrà tenir una iniciació al món del massatge. La professora és Ursula Buchmann, que assegura que no cal tenir coneixements previs en la matèria i explica que ensenyarà els aspectes bàsics que cal tenir en compte per fer un bon massatge i també les nocions bàsiques sobre reflexologia.

El curs de massatges de l’any passat (El Puntet)

La tercera proposta consisteix en aprendre a rodar un espot en tot el seu procés, des de la idea creativa fins a la inserció de l’anunci a les xarxes socials. Els professors són Albert Navarro, de Waldo Produccions, i Paco Moreno, de la Caravana de les Arts. Aquest últim explica que aquesta vegada se centraran en crear un espot per promocionar el departament de Joventut de Lloret.

Malgrat que s’organitzen des del departament de Joventut, tots els cursos estan oberts a tothom. Els tres comencen la setmana que ve, entre dilluns i dimecres, i s’allarguen fins a Setmana Santa. El preu és de 19 euros, amb descompte amb el Carnet Jove, i les inscripcions s’han de fer de manera presencial al Puntet.

A més a més, a l’abril arribarà el també clàssic curs de monitor en el lleure, a càrrec de l’escola Galligants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist