13 C
Lloret de Mar
El joc del Puntet

El Puntet organitza un concurs especial per celebrar la diada de Sant Jordi aquest 23 d’abril

Les persones que vulguin participar-hi hauran de ser puntuals a les cinc de la tarda i connectar-se a l'Instagram del Puntet. Allà rebran les ordres a seguir.

El joc del Puntet

Darreres Notícies

El Puntet també se suma a la celebració de Sant Jordi. El casal de joves organitza un concurs aquesta tarda, seguint la línia dels concursos que organitza des que va començar el confinament.

En aquest cas, estarà centrat exclusivament en la diada de Sant Jordi i comptarà amb alguna novetat, tal com avança la regidora de Joventut, Marina Nicolàs. Les persones que vulguin participar-hi hauran de ser puntuals a les cinc de la tarda i connectar-se a l’Instagram del Puntet. Allà rebran les ordres a seguir.

Com diem, des que va començar el confimanet, el Puntet organitza diferents concursos i té una classificació general per entregar un premi al guanyador quan sigui possible. En el cas d’avui, el concurs també compta per a la classificació general, però a més hi haurà un premi específic.

La regidora està molt contenta perquè, fins ara, als concursos del Puntet hi han participat més de 250 persones diferents. I anima a tothom a participar al d’avui amb motiu de la diada de Sant Jordi.

spot_img

El + Vist