Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Clara Algaba

El Racó dels Contes commemora el Dia de la Dona amb ‘La veritat de les princeses’

És una adaptació que fa la contista Clara Algaba del conte 'Les princeses també es tiren pets'. Serà demà dissabte, a les 11.30 a la sala infantil de la Biblioteca.

Clara Algaba

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Al matí, arriba una nova sessió del Racó dels Contes, que aquesta vegada s’inclou dins dels actes del Dia de la Dona. S’explicarà el conte La veritat de les princeses, una versió del relat Les princeses també es tiren pets.

Anirà a càrrec de la contista Clara Algaba. Explica que les protagonistes seran princeses, però no seran les habituals, que sempre hem conegut, sinó que la intenció és trencar estereotips.

A través d’aquesta activitat, Clara Algaba vol que els més petits coneguin històries diferents a les que s’expliquen habitualment, que considera que han estat creades des d’un punt de vista patriarcal i masculí.

Després del conte, es farà un taller de titelles reciclades. Com sempre, serà aquest dissabte, a dos quarts de dotze del matí, a la sala infantil de la Biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.