7.3 C
Lloret de Mar

El Rally de Lloret ja ha començat a rebre les primeres inscripcions, al cap de poc d’obrir-les

Serà la 10a edició de la prova, que es disputarà els dies 10 i 11 de febrer del 2023.

Rally de Lloret (V-Line)
Rally de Lloret (V-Line)

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per participar en la desena edició del Rally de Lloret, que se celebrarà els dies 10 i 11 de febrer del 2023. Serà el desè aniversari d’aquesta prova, que cada any reuneix un gran nombre de seguidors i  participants.

servicios profesionales jimenez

El director esportiu del Rally de Lloret, Guillem Pérez, de l’empresa V-Line, es mostra molt satisfet en veure les ganes que hi ha de participar en aquesta competició. Destaca que ja han rebut les primeres inscripcions al cap de poc temps d’obrir-les, un fet que valora de manera molt positiva.

“A la poca estona d’obrir inscripcions, hem començat a rebre inscripcions de diversos equips i això ens ha agradat molt”

Guillem Pérez

S’espera que aquesta desena edició sigui especial. De fet, ja s’han presentat diverses novetats. La més destacada és l’ampliació dels quilòmetres cronometrats de la prova, que serà de 176 repartits en 12 trams. La intenció és que sigui “una gran festa”.

“Estem preparant una gran festa per aquest desè aniversari i un gran itinerari, amb molts quilòmetres cronometrats”

Guillem Pérez

El Rally de Lloret arribarà el 10 i 11 de febrer del 2023. En la passada edició, recordem, hi van participar 145 equips, amb una important presència de competidors internacionals. Enguany, el límit de participants serà també de 145. Les inscripcions, com diem, ja estan obertes, a través del web de V-Line.

spot_img

El + Vist