17.5 C
Lloret de Mar
L'última regata del campionat

El Rem Santa Cristina organitzarà l’última regata del Campionat de Llarga Distància de Llagut Català

La prova arriba aquest diumenge, a les 9 hores a la platja de Santa Cristina. Els lloretencs hi participaran amb els absoluts i veterans, tant masculí com femení.

L'última regata del campionat

Darreres Notícies

El club Rem Santa Cristina organitza aquest diumenge a Lloret la tercera i última regata del Campionat de Llarga Distància de Llagut Català, que s’ha disputat aquest hivern per primera vegada. L’entitat participarà amb quatre equips: els absoluts masculí i femení i els veterans masculí i femení.

D’aquestes tripulacions, l’absolut masculí té moltes opcions de proclamar-se campió, després d’obtenir un primer i segon lloc en les anteriors regates. Ho ha explicat la presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, que ha afegit que el recorregut serà triangular, d’uns 4.200 metres, tot i que es podria modificar en funció de l’estat de la mar.

Aquesta ha estat la primera edició de la lliga d’hivern de llarga distància. Des de l’entitat, es mostren molt satisfets d’haver-hi participat en totes les categories.

Cal destacar que, a la regata d’aquest diumenge, hi haurà la col·laboració de l’Institut Escola, que oferirà el servei de bar durant la jornada. A més, la platja de Santa Cristina serà un dels punts de recollida de material esportiu, amb motiu de la campanya Cap nen sense esport que du a terme l’Institut Rocagrossa.

La tercera i última prova de la lliga de llarga distància de llagut català arriba aquest diumenge. Serà a partir de les nou del matí a la platja de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist