10.1 C
Lloret de Mar

El Rem Santa Cristina participa al Descens d’Orio, al País Basc

L’entitat va formar un equip per remar amb una traïnya, embarcació característica de la costa cantàbrica.

El Club de Rem Santa Cristina, al País Basc.
El Club de Rem Santa Cristina, al País Basc.

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina es va desplaçar aquest passat cap de setmana fins al País Basc, per participar en la 24a edició del Descens d’Orio. Tot i que no és una prova del seu calendari de competicions, l’entitat va poder formar un equip per gaudir d’aquesta experiència.

La cita va comptar amb la participació de 78 embarcacions i més de 1.000 vogadors, 13 dels quals eren del Club Rem Santa Cristina, entre membres del sènior i juvenils. Tots ells van formar equip per remar amb una traïnya, una embarcació característica de la costa cantàbrica.

L'entitat lloretenca, remant al País Basc.
L’entitat lloretenca, remant al País Basc.

La presidenta del club, Anna Rosa Bou, destaca que l’objectiu principal era gaudir d’una jornada diferent a les competitives. “Sempre és una bonica experiència remar on es viu tan intensament l’esport del rem”, afegeix.

L’equip va completar els 6.000 metres de descens en un temps de 23 minuts i mig, en una prova que va dominar el conjunt del Bermeo.

Després d’aquesta experiència, el Club Rem Santa Cristina ja té la vista posada en el pròxim cap de setmana, en què afrontarà una doble cita. Serà a Sant Jaume d’Enveja. Dissabte, competirà a la Lliga Catalana de Batel, i diumenge, a la de Llaüt Mediterrani. 

spot_img

El + Vist