5 C
Lloret de Mar
Barbara Pla, en l'entrevista a Nova Ràdio Lloret.

El restaurant Panxos es reinventa amb el format ‘delivery’ a Lloret, Blanes i Vidreres

El Panxos és un dels restaurants de Lloret de Mar que funcionava molt bé tot l'any. Però arran de la crisi, han hagut de transformar-se per poder mantenir el negoci.

Barbara Pla, en l'entrevista a Nova Ràdio Lloret.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El Panxos és un dels restaurants de Lloret de Mar que funcionava i molt bé, amb força èxit entre el públic local i de fora. Però arran de la crisi, han hagut de transformar-se –com molts altres- per poder mantenir el negoci.  

Quan van esclatar la pandèmia, el Panxos va estar tancat una mica més d’un mes i després va obrir amb el format de delivery: és a dir, de portar la comanda de menjar mexicà a casa. Un servei que no havien fet mai abans, que els va obligar a refer la web, comprar motos, maletes per posar-hi el menjar i convertir-se tots en repartidors. 

El delivery és la modalitat que mantenen a dia d’avui, juntament amb l’obertura del restaurant per dinar els caps de setmana. Això sí, amb l’aforament reduït al 30% i amb repartiment en dies puntuals a Blanes i Vidreres. Quan falta menys d’un mes perquè es compleixi un any des que va esclatar la pandèmia, la Barbara Pla, del Panxos, ho recorda com una crisi inesperada, explica que “no ens ho pensàvem, va ser una situació sobtada per a tothom”.

El mes que van estar tancats a casa va permetre a la gent del Panxos repensar el negoci. Tenien clar que estar de braços plegats no era una opció i que havien d’adaptar-se a la nova situació causada pel virus. La Barbara assenyala que quan van començar a repartir el menjar a casa, l’acollida dels clients va ser molt bona, tant a Lloret com als pobles veïns. 

El restaurant Panxos, abans de la pandèmia.

Pel que fa a la plantilla del Panxos, ara mateix la formen una desena de persones. N’hi ha que estan en ERTO total, parcial i d’altres que treballen al 100%. Això va en funció del que marquen les limitacions de la pandèmia. Després d’un 2020 que ha estat el pitjor any pel Panxos, des que van obrir al 1996, la Barbara espera que aquest 2021 es puguin mantenir. Enguany fa 25 anys que el restaurant mexicà Panxos va obrir les portes a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.