7.3 C
Lloret de Mar

El sardanista Joan Pallàs deixa un buit a la plaça

El conegut sardanista ha mort a l’edat de 88 anys, qui va ser tot un puntal de les audicions d’estiu així com de l’Aplec de la Sardana.

En Joan Pallàs, amb gorra, a l'esquerra de la fotografia, acompanyat d'en Jordi Rocas.
En Joan Pallàs, amb gorra, a l'esquerra de la fotografia, acompanyat d'en Jordi Rocas.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acomiada en Joan Pallàs, conegut sardanista que ha mort a l’edat de 88 anys, i que va ser tot un puntal de les audicions d’estiu així com de l’Aplec de la Sardana. No només estava present en tot tipus d’esdeveniments sardanistes, sinó que gravava moltes audicions i col·laborava amb el programa de sardanes de la ràdio.

servicios profesionales jimenez

En Jordi Rocas, un altre sardanista de pro, qualifica en Joan Pallàs de “sardanista integral, de pedra picada”. Recorda que “quan els Amics de la Sardana van flaquejar, ell va agafar el relleu en solitari i va mantenir l’aplec durant anys, així com les audicions dels dissabtes, va fer una gran feina, el món de la sardana li deu un bon respecte”.

En Joan, que ha mort aquest cap de setmanaa l’edat de 88 anys, va venir de jove de l’Hospitalet de Llobregat a treballar a Lloret i s’hi va quedar.

Ell, juntament amb un altre sardanista de soca-rel, com en Fusano –mort l’any passat per Covid– han deixat un buit a la plaça.

spot_img

El + Vist