12.9 C
Lloret de Mar

El Bàsquet Lloret aconsegueix pujar de categoria a Copa Catalunya

El sènior masculí competirà en la màxima divisió del bàsquet català en la propera temporada.

El sènior masculí del Club de Bàsquet Lloret
El sènior masculí del Club de Bàsquet Lloret

Darreres Notícies

El sènior masculí del Bàsquet Lloret ha aconseguit l’ascens de categoria com a millor tercer classificat i jugarà la pròxima temporada a Copa Catalunya. D’aquesta manera, l’equip competirà en la màxima divisió del bàsquet català.

servicios profesionales jimenez

L’ascens ha estat possible després de la renúncia d’un dels equips que havia d’ocupar una plaça en la categoria. Els lloretencs, en ser els millors tercers de totes les fases d’ascens, han estat els primers en optar a aquest premi.

Un partit del sènior masculí (Bàsquet Lloret)
Un partit del sènior masculí (Bàsquet Lloret)

L’entrenador i director esportiu del club, Marc Ciurana, es mostra molt satisfet per haver assolit aquesta fita, que no era l’objectiu principal de la temporada. Tot i això, assegura que és un gran reconeixement a la tasca dels jugadors i del club.

Explica que “un equip ha renunciat a la plaça i nosaltres som els millors tercers, i això fa que la temporada que ve juguem a Copa Catalunya i tinguem el reconeixement a la feina feta”.

L’objectiu del sènior masculí del Bàsquet Lloret per a la pròxima temporada a Copa Catalunya serà la permanència. Per aquest motiu, demanen seguir comptant amb el suport dels seus seguidors, tal com ha passat aquest curs.

spot_img

El + Vist