11.7 C
Lloret de Mar

El servei de canguratge de Lloret “és universal, gratuït i per a tothom”

Iniciat a finals de l'any passat, ha atès una vintena d'infants durant el mes de desembre del 2022.

Un dels infants, jugant al servei de canguratge,
Un dels infants, jugant al servei de canguratge,

Darreres Notícies

El servei de canguratge municipal de Lloret de Mar ha atès una 20a d’infants (d’un total de 9 famílies) durant el mes de desembre del 2022. Es tracta d’un servei gratuït, amb monitores, que es fan càrrec de nens i nenes de fins a 12 anys, el qual es va engegar a finals de l’any passat.

servicios profesionales jimenez

La finalitat és ajudar les famílies en moments puntuals que ho necessiten, per disposar de temps lliure i conciliar amb les obligacions familiars. La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, assenyala que “es tracta d’un servei universal, per a tothom i gratuït”.

El servei de canguratge, a càrrec de la regidoria d’Igualtat, es du a terme cada dia, de dilluns a divendres, al pavelló de l’escola Àngels Alemany. L’horari és a les tardes, de 5 a 8. Per apuntar-s’hi, cal omplir un formulari que es troba al web municipal lloret.cat, dins de la secció de la regidoria d’Igualtat.

A més, també s’ofereix aquest servei al Teatre de Lloret en algunes obres programades. En aquests casos, el canguratge té la durada de l’espectacle.

spot_img

El + Vist