Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Socorristes a la platja de Lloret

El servei de socorrisme a Lloret, un dels més llargs de la costa catalana, acaba aquest dimarts

Demà serà l'últim dia amb la presència de 8 socorristes a Lloret i Fenals. I dimecres els gossos ja podran tornar a passejar en un tram de la platja de Fenals.

Socorristes a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Iniciem una setmana de canvis a les platges de Lloret de Mar. Aquest dimarts, 15 d’octubre, es posa punt i final a la temporada de socorrisme, una de les més llargues de tota la costa catalana.

Un socorrista vigilant (Proactiva)

Demà serà l’últim dia amb la presència de fins a 8 socorristes, repartits entre la platja del centre i Fenals. A les cales el servei va acabar a finals de setembre. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, ha explicat que a partir d’ara onejarà una bandera taronja que indica que la platja no està vigilada.

De cara a dimecres, arriba un altre canvi que afecta la Punta Garbí, situada al sud de la platja de Fenals. Des del 16 d’octubre s’hi poden tornar a passejar gossos, una prova pilot iniciada l’any passat.

L’espai on es podran passejar gossos és de 10.000 metres quadrats, que estan degudament senyalitzats. En aquest tram, hi ha un seguit de normes de conducta que els propietaris han de respectar. Entre elles, cal recollir les defecacions dels animals i evitar que orinin a la sorra o bé al mobiliari urbà.

Pel que fa a les races considerades perilloses, els animals han d’anar lligats i dur posat el morrió. La de Fenals és la primera platja de Lloret apta per als gossos, tot i que només és fora de la temporada alta. 

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.