19.2 C
Lloret de Mar
La Casa de la Cultura és la seu del SIAD

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones recupera l’atenció presencial a Lloret de Mar

Les usuàries interessades han de demanar cita prèvia, al telèfon 972 37 23 63.

La Casa de la Cultura és la seu del SIAD

Darreres Notícies

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) recupera, des d’aquesta setmana, l‘atenció presencial a Lloret de Mar. Una atenció que fins ara i durant el confinament ha estat telefònica, la qual ha funcionat correctament. Les usuàries interessades han de demanar cita prèvia, al telèfon 972 37 23 63.

Dins d’aquest servei, anomenat SIAD, s’ofereix a les dones assessorament jurídic i psicològic. En el primer cas, el de caire jurídic, es realitza els dimecres, al matí, de 10 a 13h, i comença a partir d’avui. En el segon cas, l’assessorament psicològic es farà dilluns i dijous al matí (de 10 a 14h) i comença la setmana vinent.

Avui mateix ja hi ha hores demanades. Per garantir la seguretat i les mesures d’higiene, es demana a les dones que hi vagin soles i amb la mascareta posada. Cal afegir que les instal·lacions es desinfecten després de cada visita.

Aquest servei el gestiona la regidoria d’Igualtat. La seva titular, Jennifer Pérez, assenyala que recuperar l’atenció presencial és “imprescindible per oferir una atenció acurada, no només per sensibilitat“. Posa com a exemple “per a moltes usuàries és difícil accedir a tota la documentació per obtenir un advocat d’ofici i explicar-ho per telèfon és difícil”.

L’atenció presencial al col·lectiu LGTBI requereix cita prèvia

La regidoria d’Igualtat també ofereix el Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI. En aquest cas, inicien també les atencions presencials amb la diferència que a partir d’ara cal demanar cita prèvia. Es pot enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al telèfon 972 34 71 72.

El SAI vol donar resposta a les necessitats del col·lectiu LGBTI i defensar els drets de totes les persones a estimar i a viure la seva sexualitat, expressió i identitat de gènere amb igualtat d’oportunitats.

spot_img

El + Vist