Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El despreniment a l'avinguda de Canyelles

El tall a l’avinguda de Canyelles impedeix l’accés a les urbanitzacions de la zona

Un despreniment i el risc de caiguda d'arbres ha obligat a tallar l'avinguda, però els serveis municipals hi treballen intensament per reobrir al més aviat possible.

El despreniment a l'avinguda de Canyelles

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament treballa intensament a la zona de Cala Canyelles per poder reobrir com abans l’accés als vehicles. Un fort despreniment, a banda del risc imminent de caiguda d’arbres, ha obligat a tallar l’avinguda de Canyelles.

Recordem que des de primera hora del matí, Trànsit també ha tallat la carretera GI-682 entre Lloret i Tossa de Mar. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha matisat que tot plegat fa que els accessos a les urbanitzacions d’aquesta zona estiguin tancats des de Lloret.

Despreniment a Canyelles (Ajuntament de Lloret de Mar)

El regidor assegura que els serveis municipals estan dedicant tots els esforços possibles per poder reobrir en els propers minuts. I demana paciència als veïns.

Pel que fa al tall a la carretera que va de Lloret a Tossa, depèn de la Generalitat i s’espera poder reobrir al llarg de les properes hores.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica