16.5 C
Lloret de Mar

El Team Albino organitza una cursa d’obstacles per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Es farà aquest diumenge al matí, a la plaça Germinal Ros, i els participants hauran de fer grups mixtes de sis persones.

Daniela Guillén participarà a la cursa d'obstacles
Daniela Guillén participarà a la cursa d'obstacles

Darreres Notícies

El Team Albino commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb una cursa d’obstacles. L’organitza per aquest diumenge al matí i comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’institut Rocagrossa, que controlaran que totes les proves es desenvolupin de manera correcta.

Albino Orquera explica que la idea és que hi participin grups mixtes de sis persones, que hauran de superar diferents proves muntades a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. Serà un recorregut de 600 metres que inclou 14 obstacles. Els grups es dividiran en tres categories en funció de les edats. La intenció del Team Albino és que les dones tinguin un paper important i per això ha convidat esportistes de diferents disciplines.

La prova s’anomena Unint Forces Lloret i arriba aquest diumenge, 10 de març, a partir de les nou del matí a la plaça Germinal Ros. Les entrades anticipades són gratuïtes i el mateix dia valen 2 euros. Per inscriure’s cal contactar amb el Team Albino.

spot_img

El + Vist