11.9 C
Lloret de Mar
Un entrenament a l'aire lliure (Team Albino)

El Team Albino se suma a la concentració per reclamar el retorn de l’esport

La protesta, convocada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es fa avui, a les 13 hores, a plaça Sant Jaume de Barcelona.

Un entrenament a l'aire lliure (Team Albino)

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

L’Esport és un servei essencial. Amb aquest lema s’ha convocat una concentració aquest migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Des de Lloret, s’hi ha sumat el Team Albino, que a través de les xarxes socials ha fet una crida perquè tothom doni suport a la mobilització. El responsable de l’entitat, Albino Orquera, assegura que l’esport és necessari perquè aporta molts beneficis a la societat.

“L’esport ens aporta salut, educació, formació i, fins i tot, ajudem a la inclusió social”

Albino Orquera

A més, afegeix que és completament segur. En aquest sentit, explica que el temps que n’han pogut practicar han pres totes les mesures necessàries, com prendre la temperatura a tothom i fomentar els entrenaments a l’aire lliure.

entrenament team albino aire lliure covid 2
Un entrenament a l’aire lliure (Team Albino)

Els membres del Team Albino seran aquest migdia a la concentració de Barcelona, convocada per la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb el suport d’una setantena de federacions catalanes. El president de la UFEC, Gerard Esteva, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, considera errònia la decisió del Govern i demana una reflexió.

LA UFEC defensa que l’esport incideix en la millora de la salut, en l’educació, la formació i en la inclusió social i per això reclama que es tornin a obrir les instal·lacions i es recuperin les competicions que han quedat aturades per la Covid-19. A més, reclama que hi hagi compensacions econòmiques al sector per l’aturada de l’activitat.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.