Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Un entrenament a l'aire lliure (Team Albino)

El Team Albino se suma a la concentració per reclamar el retorn de l’esport

La protesta, convocada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es fa avui, a les 13 hores, a plaça Sant Jaume de Barcelona.

Un entrenament a l'aire lliure (Team Albino)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Esport és un servei essencial. Amb aquest lema s’ha convocat una concentració aquest migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Des de Lloret, s’hi ha sumat el Team Albino, que a través de les xarxes socials ha fet una crida perquè tothom doni suport a la mobilització. El responsable de l’entitat, Albino Orquera, assegura que l’esport és necessari perquè aporta molts beneficis a la societat.

“L’esport ens aporta salut, educació, formació i, fins i tot, ajudem a la inclusió social”

Albino Orquera

A més, afegeix que és completament segur. En aquest sentit, explica que el temps que n’han pogut practicar han pres totes les mesures necessàries, com prendre la temperatura a tothom i fomentar els entrenaments a l’aire lliure.

entrenament team albino aire lliure covid 2
Un entrenament a l’aire lliure (Team Albino)

Els membres del Team Albino seran aquest migdia a la concentració de Barcelona, convocada per la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb el suport d’una setantena de federacions catalanes. El president de la UFEC, Gerard Esteva, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, considera errònia la decisió del Govern i demana una reflexió.

LA UFEC defensa que l’esport incideix en la millora de la salut, en l’educació, la formació i en la inclusió social i per això reclama que es tornin a obrir les instal·lacions i es recuperin les competicions que han quedat aturades per la Covid-19. A més, reclama que hi hagi compensacions econòmiques al sector per l’aturada de l’activitat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.