13.6 C
Lloret de Mar
La platja de Lloret, aquest matí

El temporal Glòria arriba al seu tram final, tot i que encara poden haver-hi alguns ruixats

Des de Trànsit indiquen que hi ha diferents carreteres tallades, entre les quals la GI-682 entre Lloret i Tossa de Mar. 

La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

Després de la forta tempesta d’avui a primera hora, en què fins i tot ha caigut pedra, sembla que tenim unes hores de calma. Tot i així, no ens podem refiar, perquè podria haver-hi algun altre ruixat important fins a primera hora de la tarda. Això sí, després sembla que ja podrem donar per acabat el temporal Glòria, que ha deixat tants desperfectes arreu del país.

La platja de Lloret, aquest matí, amb algunes clarianes (NRLL)

Aquí a Lloret, de moment, es manté tallada la circulació a tot el passeig marítim de Lloret i al passeig Ferran Agulló de Fenals. Són les zones més afectades per aquest temporal. Tot i així, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, apunta que la situació no ha arribat a ser greu al municipi; això sí, matisa que no és casualitat, sinó que és el resultat de la bona tasca de manteniment i prevenció que s’ha fet des dels serveis municipals.

La riera de Lloret, aquesta nit passada (Ajuntament de Lloret de Mar)

Ja a les portes que s’acabi el temporal, l’Ajuntament ja ha començat a fer una valoració dels danys materials que ha ocasionat. El regidor explica que caldrà valorar si es pot declarar Lloret com a zona catastròfica i apunta que ja estan en contacte amb les administracions supramunicipals i que, de moment, la predisposició és bona.

El passeig de Lloret, aquest matí (Ajuntament de Lloret de Mar)

Pel que fa als centres educatius, com a mesura de prevenció, avui s’han mantingut tancats. Tot sembla indicar que demà podran tornar a la normalitat. Jordi Sais és conscient que la decisió ha generat controvèrsia, però demana comprensió als veïns i argumenta que és una mesura de precaució per evitar col·lapses en la situació d’alerta que estem vivint.

Referent al subministrament d’aigua, el regidor ha insistit, un cop més, que el subministrament està garantit a Lloret, però ha demanat prudència perquè ara mateix el cabal d’abastament és de la meitat de l’habitual i, per tant, cal fer un ús responsable.

Afegir que segueix activa la recomanació de Protecció Civil d’evitar desplaçaments interurbans innecessaris i des de Trànsit indiquen que hi ha diferents carreteres tallades, entre les quals la GI-682 entre Lloret i Tossa de Mar.

spot_img

El + Vist