13.8 C
Lloret de Mar

El torneig de clausura de la XEF Lloret porta a la destinació un miler de persones

Hi participen equips internacionals, vinguts de Suècia i França, però també d'arreu de Catalunya i la resta de l'Estat.

Un dels equips de la XEF en un viatge aquesta temporada
Un dels equips de la XEF en un viatge aquesta temporada

Darreres Notícies

L’Associació Esportiva Blanc Blava Lloret, que inclou la Xarxa d’Escoles de Futbol de l’Espanyol (la XEF), organitza aquest cap de setmana el torneig de clausura de futbol, per acomiadar la temporada. El director de la XEF de Lloret, Quique Gonzalo, ha explicat que serà l’edició que comptarà amb més participants, un total de 32 equips, i recorda que, com sempre, la filosofia del torneig és passar-ho bé jugant al futbol.

servicios profesionales jimenez

Tornejos com aquest, assegura que fomenten l’amistat entre els jugadors de diferents equips. I explica que aquesta temporada els jugadors de la XEF de Lloret han viatjat a diferents països per participar en competicions d’aquest estil.

El torneig de clausura de la temporada compta amb quatre categories diferents i els partits es disputen entre el camp municipal i el del Molí.

Des de dissabte al matí fins diumenge a la tarda, es disputaran partits de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Hi participen equips internacionals, vinguts de Suècia i França, però també d’arreu de Catalunya i la resta de l’Estat.

spot_img

El + Vist