24.8 C
Lloret de Mar
Boles de petanca

El torneig màster de petanca torna a Lloret de Mar

Es preveu que l'esdeveniment, clàssic al poble, porti uns 300 participants per setmana.

Boles de petanca

Darreres Notícies

El passeig Jacint Verdaguer s’omplirà de petanca durant les properes tres setmanes. Traveltec agafa les regnes del tradicional torneig màster que fa dues dècades que s’organitza a Lloret de Mar.

El director de l’agència de viatges, Jordi Martí, explica que encaren el repte amb moltes ganes de seguir fent créixer l’esdeveniment, que és tot un clàssic al municipi i que és molt beneficiós perquè porta gent fora de la temporada alta.

“Per a la desestacionalització és una activitat perfecta, perquè comença just després de Setmana Santa i, a més a més, els clients marxen divendres i deixen el cap de setmana lliure”

Jordi Martí

Segons Jordi Martí, el passeig Jacint Verdaguer és una ubicació excel·lent per a fer-hi aquesta competició de petanca. “És únic, jo crec que no hi ha torneig que pugui oferir aquest espai amb aquestes vistes i aquestes comoditats”.

Torneig de petanca al 2017

Es calcula que hi haurà uns 300 participants cada setmana. La majoria provenen de França, però també hi ha altres nacionalitats. A més, els participants tenen perfils variats, tant homes com dones, joves o grans.  

La competició comença avui i s’allarga fins dijous. I es repetirà, sempre de dimarts a dijous, les properes dues setmanes. 

spot_img

El + Vist