21.6 C
Lloret de Mar
Assemblea anual del Lloret Convention Bureau (LLCB)

El turisme de congressos recupera l’activitat d’abans de la pandèmia

Al llarg del 2022 Lloret va acollir 103 esdeveniments, que van portar a la destinació més de 13.000 delegats del segment corporatiu i associatiu.

Assemblea anual del Lloret Convention Bureau (LLCB)

Darreres Notícies

Bones valoracions del turisme de congressos a Lloret de Mar durant l’any 2022. El Lloret Convention Bureau (LLCB) ha celebrat l’assemblea anual, on s’ha repassat la memòria de l’any passat i s’ha posat de relleu que l’activitat ha recuperat els nivells d’abans de la pandèmia.

La directora del LLCB, Montse Belisario, posa de manifest que al llarg del 2022 Lloret va acollir 103 esdeveniments, que van portar a la destinació més de 13.000 delegats del segment corporatiu i associatiu. Un dels punts forts del turisme congressual és que ajuda a desestacionalitzar la temporada.

“Molt bona notícia que tinguem ja aquesta plena recuperació i que continuem comptant amb esdeveniments importants de turisme de reunions a casa nostra”

Montse Belisario

A banda de presentar la memòria del 2022, a l’assemblea també es va exposar el pla d’acció d’aquest any, que se centra, sobretot, en seguir amb les estratègies de promoció i posicionament en mercats tradicionals i estratègics per al turisme de congressos.

“Molt important continuar apostant per la comercialització i posicionament en els nostres mercats prioritaris, però també continuar sent presenten els mercats estratègics, com els països nòrdics”

Montse Belisario

A la cita, que va tenir lloc la setmana passada, hi van assistir tots els membres de l’organisme público-privat.

spot_img

El + Vist