7.3 C
Lloret de Mar

El vent i la mala mar compliquen la regata, però demostren la unió entre clubs

Aquest diumenge s'ha disputat la segona regata de la Lliga de Lloret amb un fort vent i molt mala mar. Hotelers ha guanyat en categoria sènior masculí i Pescadors, en sènior femení.

La mala mar i el fort vent van marcar la regata d'aquest diumenge
La mala mar i el fort vent van marcar la regata d'aquest diumenge

Darreres Notícies

Una regata complicada, a causa de les males condicions de la mar, que va servir per mostrar la unió entre els clubs de la vila. Així va ser la segona jornada de la Lliga de Lloret, celebrada aquest diumenge. El fort vent i la mala mar van provocar que les entitats decidissin eliminar una de les dues mànegues de cada categoria.

servicios profesionales jimenez

Les victòries van estar molt repartides. El Club Rem Hotelers va guanyar en la categoria sènior masculí, mentre que Pescadors es va endur el triomf en sènior femení. Pel que fa als juvenils, els guanyadors van ser els vogadors de Santa Cristina. I en l’etapa infantil i cadet, Pescadors i Es Vano van endur-se una victòria per a cadascun.

Anna Rosa Bou, presidenta del Club Rem Santa Cristina, que destaca les males condicions que presentava la mar.

“Vam veure que feia molt de vent, hi havia molt mala mar, era complicada l’entrada i la sortida i entre els clubs hem decidit fer només una manega per categoria”

Anna Rosa Bou

Francesc Mas, entrenador del Club Rem Hotelers, destaca la unió entre els equips per davant dels resultats esportius.

“La valoració esportiva no és important, el què és important és la unió dels clubs, la regata era complicada de fer, per l’estat de la mar i ens hem unit tots per tirar-la endavant”

Francesc Mas
Club Rem Hotelers
Club Rem Hotelers

Óscar Costa, president del Club Rem Pescadors, assenyala els resultats assolits i la dificultat per dur a terme la regata.

“Dia complicat per remar, però estem contents, perquè les nostres tripulacions s’han sabut adaptar”

Óscar Costa
Club Rem Pescadors
Club Rem Pescadors

I també donem pas a Mar Cassany, membre de la junta directiva d’Es Vano, que destaca que ha estat el primer any que han participat en una lliga des de la formació de la nova junta, fet que valora de manera molt positiva.

“Des de la formació de la nova junta, ha estat el primer any que hem participat en una lliga”

Mar Cassany

Tot i que en la primera regata també va participar el Club Rem Sant Romà, l’entitat no va formar part de la competició en aquesta segona jornada. Tot i això, representants de l’entitat van donar suport a la resta de clubs al llarg de la cita d’aquest diumenge. 

spot_img

El + Vist