25.1 C
Lloret de Mar

El Water World ha obert les portes aquest cap de setmana, un mes després de l’habitual

Els primers banyistes -bàsicament, públic català de proximitat- han respectat les distàncies per la COVID-19.

Un dels tobogans del parc, en una foto d'arxiu
Un dels tobogans del parc, en una foto d'arxiu

Darreres Notícies

El Water World de Lloret de Mar ha obert les portes aquest cap de setmana, un mes després del què és habitual, com la resta dels principals parcs aquàtics de les comarques gironines. Ho han fet en un format reduït, perquè l’aforament és al 50%, amb un màxim de 3.000 visitants diaris. De moment, dissabte van rebre 900 persones i diumenge, unes 900 més.

Un dels gerents del Water World, Joan Cama, assenyala que són xifres inferiors respecte d’altres temporades. Però ho valora com una “bona arrencada” tenint en compte l’excepcionalitat d’aquest 2020 marcat per la pandèmia. Afegeix, a més, que el públic s’ha “comportat” mantenint les distàncies a la piscina, gespa i hamaques i “sense generar cap tipus de queixa”.

Al recinte s’apliquen les mesures de seguretat per evitar el contagi de la Covid-19. A l’entrada, es pren la temperatura als banyistes, que es renten les mans amb gel hidroalcohòlic. L’accés es fa preferentment amb entrades comprades en línia i la roba de bany es porta posada de casa, per minimitzar l’ús dels vestidors. A més, s’extrema la desinfecció en tots els espais i zones de bany.

Tenint en compte els clients d’aquest primer cap de setmana en funcionament, pràcticament tot ha estat públic català i de proximitat, de 150 quilòmetres a la rodona. Han vingut famílies i grups d’amics.

Recordem que aquest temporada trobem una novetat al pàrquing del Water World. A partir del 10 de juliol, a les nits es converteix en un cinema per a cotxes especialitzat en pel·lícules de terror. Es tracta d’un espectacle de nou format, que porta la marca del parc Horrorland i de Focus Teatre.

spot_img

El + Vist