18.6 C
Lloret de Mar

Els alumnes de guitarra i havaneres del Casal de la Gent Gran tanquen el curs amb un concert

Es farà aquesta tarda (17 hores) a la sala polivalent de la biblioteca. El 16 de maig, el Casal organitza una sortida a 'Girona Temps de Flors' i el 31, a veure un espectacle que homenatja a Paco de Lucía al Palau de la Música.

Grup del taller de guitarra
Grup del taller de guitarra

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran organitza aquesta tarda el concert de final de curs dels alumnes dels tallers de guitarra i havaneres. La coordinadora del Casal, Margarita Rodríguez, apunta que són grups molt consolidats que esperen amb moltes ganes l’actuació d’aquesta tarda.

Cartell del concert d’aquesta tarda

En total, pujaran a l’escenari una seixantena de persones. El concert es farà avui dijous, a les cinc de la tarda, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, i l’entrada és oberta a tothom.

De cara a la setmana que ve, els usuaris del Casal aniran d’excursió a Girona per gaudir de l’exposició Temps de flors. Serà dijous 16 de maig, a la tarda; com sempre, entre setmana per no trobar aglomeracions de gent. La sortida està oberta també a persones que no siguin usuàries del Casal.

El Casal organitza una sortida a veure ‘Girona Temps de Flors’

I encara hi ha una altra cita per aquest mes de maig. Divendres 31, van al Palau de la Música a gaudir d’un espectacle que homenatja a Paco de Lucía. Són els últims dies per comprar les entrades i, de fet, en queden molt poques.

Les inscripcions, tant d’aquesta sortida com la de Temps de Flors de Girona, s’han de fer al mateix Casal.

spot_img

El + Vist