Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
Els alumnes i la mestra que col·laboren amb la campanya

Els alumnes de la Immaculada Concepció col·laboren amb la campanya de donació de sang de Lloret

N'han fet difusió amb cartells elaborats per ells mateixos i divendres seran al Teatre per acompanyar els donants.

Els alumnes i la mestra que col·laboren amb la campanya

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Aquesta setmana hi ha campanya de donació de sang a Lloret i els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Immaculada Concepció hi col·laboren com a voluntaris fent-ne difusió i ajudant els donants.

El cartell de la campanya (Escola Immaculada Concepció)

Un dels alumnes, Iago Vilas, explica que han fet difusió de la campanya amb cartells que han repartit per Lloret i anant a les escoles i instituts de la vila. A més, els alumnes seran al Teatre aquest divendres per acompanyar els donants, a qui regalaran un petit obsequi que han preparat ells mateixos. L’objectiu final és col·laborar per intentar incrementar el nombre de donacions a Lloret de Mar, tal com apunta l’alumna Clara López.

A banda de contribuir a captar donants de sang, la iniciativa de l’escola Immaculada Concepció, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, és ensenyar als alumnes com funcionen les donacions i la importància que té donar sang, tal com expliquen els alumnes Ariadna González i Miguel Agúndez.

Després de la tasca feta, els alumnes es mostren molt orgullosos i asseguren que han convençut moltes persones perquè donin sang aquest dijous i divendres a Lloret. La mestra Esther Sugrañes també creu que els alumnes han fet una molt bona feina i apunta que els objectius de la iniciativa estan més que complerts.

La campanya d’aquesta setmana se suma a la Marató de Donants que es fa arreu de Catalunya amb l’objectiu d’arribar a les 10.000 donacions. A Lloret, l’objectiu és aconseguir sumar-ne 250 entre els dos dies.

Recordem que la donació de sang a Lloret aquesta setmana es farà dijous a la tarda al centre cívic del Rieral, de cinc a nou; i divendres, al Teatre, que és quan hi haurà els alumnes de la Immaculada, serà matí i tarda, de deu a dues i de quatre a nou.

Els únics requisits per poder donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, tenir un bon estat de salut, no estar embarassada i pesar més de 50 quilos.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.