5.3 C
Lloret de Mar
Els alumnes del PTT, fent feina de camp en els establiments de Lloret.

Els alumnes del PTT creen una empresa de màrqueting

Ja han treballat amb una empresa lletera de Campllong, creant tasses publicitàries. A més, també col·laboren amb l’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants.

Els alumnes del PTT, fent feina de camp en els establiments de Lloret.

Darreres Notícies

Els alumnes de Màrqueting i Atenció al Públic del Pla de Transició al Treball (PTT) de Lloret han creat la seva pròpia empresa, anomenada “All Are One”. En forma de col·laboració, ofereixen els seus serveis a tot tipus d’empreses, per posar en pràctica els coneixements que han adquirit al llarg del curs.

La tutora del pla, Àngels Puigdevall, explica que, “a través d’una cooperativa, els alumnes han creat una empresa de màrqueting, per oferir els seus serveis, i coneixements en xarxes socials“.

Els alumnes del PTT, amb les samarretes de l'empresa 'All are one'
Els alumnes del PTT, amb les samarretes de l’empresa ‘All are one’

Una de les alumnes, Chantal Florido, explica que, de moment, ja han treballat amb una empresa lletera de Campllong, per a la qual han creat unes tasses publicitàries “que els hi van agradar molt”. A més, també col·laboren amb l’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants per a la creació de l’anomenada Ruta Dolça, a fi de promocionar les pastisseries i botigues de dolços de la vila.

La nova empresa 'All are one'

Per fer promoció de la seva empresa, els alumnes han dissenyat unes samarretes personalitzades.

Aquest grup d’alumnes el formen 13 joves, d’entre 16 i 21 anys. Formen part del PTT, un programa que ofereix als joves orientació i recursos per tal de millorar les seves expectatives d’accés a un lloc de treball o bé per continuar la seva formació. Normalment, hi assisteixen alumnes que no acaben la ESO i passen un curs al PTT per decidir si volen treballar o bé seguir estudiant.

spot_img

El + Vist