23.6 C
Lloret de Mar
El professor Quim Boadas, amb dos alumnes de l'institut Rocagrossa, avui als estudis de la ràdio.

Els alumnes del Rocagrossa recullen material esportiu per a la Creu Roja

L'Institut ha engegat la 4a edició de la campanya solidària 'Cap infant sense esport', amb clubs i empreses del territori.

El professor Quim Boadas, amb dos alumnes de l'institut Rocagrossa, avui als estudis de la ràdio.

Darreres Notícies

L’institut Rocagrossa engega la campanya ‘Cap infant sense esport’, amb la col·laboració de la Creu Roja i l’Ajuntament de Lloret. Es tracta de la 4a edició de la iniciativa, la qual s’allarga fins el 17 de desembre.

Des del Rocagrossa es demana als veïns que donin material esportiu, ja sigui nou o en bon estat, per a famílies sense recursos.

Una de les alumnes, Paula Guixeras, posa com a exemple que “si tens una raqueta de tennis a casa i no la fas servir, a un nen que no té recursos li pot fer il·lusió jugar a tennis”. Altres exemples poden ser pilotes, raquetes, bats de beisbol, sabates esportives, patins o samarretes.

Antonio Aragón, alumne del Rocagrossa, afegeix que “tenia ganes de començar el projecte, molt content d’ajudar a qui ho necessita”.

Una de les caixes de la campanya, al Puntet.
Una de les caixes de la campanya, al Puntet.

El professor Quim Boadas destaca que “estem molt contents amb la predisposició dels alumnes”, que duen a terme tot el procés per fer realitat aquesta campanya solidària: des de creació dels cartells i vídeos promocionals, així com el repartiment de les caixes i la recollida dels estris esportius.

Els punts de recollida són les escoles i les instituts, així com el Puntet o les instal·lacions esportives de Lloret. La campanya ‘Cap infant sense esport’ compta amb el suport d’un seguit de clubs, entitats i emprese, tant de Lloret com de Blanes o Vidreres, i de la resta del territori.

Els representants de l'institut Rocagrossa, avui als estudis.
Els representants de l’institut Rocagrossa, avui als estudis.

A banda de dur a terme aquesta iniciativa solidària amb la Creu Roja, que és a on destinaran tot el material esportiu recollit, l’institut Rocagrossa organitza dimarts que ve la presentació de la formació dual, amb pràctiques a les empeses, en el Teatre.

spot_img

El + Vist