Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Una de les exhibicions de l'any passat

‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’, aquest dimarts a Lloret de Mar

La Unitat mòbil per donar sang estarà ubicada demà dimarts a l'avinguda del Rieral, de 10 a 14 i de 16 a 20. Els Bombers faran activitats complementàries.

Una de les exhibicions de l'any passat

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Torna la campanya Els bombers t’acompanyen a donar sang, en què aquest cos de la Generalitat col·labora amb el Banc de Sang amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de donar sang i incrementar les reserves.

Des del Banc de Sang i Teixits de Girona, assenyalen que en aquests últims dies han rebut menys donacions de les previstes. I és que la campanya arriba en un moment en què les donacions es veuen afectades pels episodis de canvi de temps, els dies festius i les diverses accions socials.

Diàriament es fa servir sang als hospitals i les donacions han de ser constants al llarg de l’any. Es calcula que, cada dia, es necessiten a Catalunya entre 800 i 1.000 donacions de sang. Actualment, les reserves al territori català cobriran les necessitats només dels propers sis dies, un nivell que es considera baix.

Un dels bombers del parc de Lloret, Marc Lorca, apunta que els agrada col·laborar amb aquesta campanya perquè en el seu dia a dia sovint veuen la necessitat de donar sang. L’any passat van rebre 95 donacions i la intenció és superar la xifra.

El cos ha preparat diverses activitats. El més destacat són dues maniobres per ensenyar com actuen en casos d’accidents. Ho faran dos cops, al migdia i a la tarda, coincidint amb la sortida de les escoles. A més, hi haurà altes activitats complementàries.

La Unitat mòbil per donar sang estarà ubicada demà dimarts a l’avinguda del Rieral, al matí, de deu a dues, i a la tarda, de quatre a vuit. Cal portar un document identificatiu oficial i no anar-hi en dejú. Recordem que per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys, tenir un bon estat de salut, no estar embarassada i pesar més de 50 quilos.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".