8.1 C
Lloret de Mar

Els busos que van a l’aeroport de Barcelona promocionen el festival Som de Mar

Els autocars realitzaran a l'estiu 56 trajectes al dia, entre anada i tornada fins a Lloret.

La presentació dels busos rotulats, aquest dilluns.
La presentació dels busos rotulats, aquest dilluns.

Darreres Notícies

Dos autobusos de l’empresa Sarfa Moventis comencen a circular avui fent difusió del festival Som de Mar. En l’exterior dels vehicles s’hi pot llegir el cartell dels artistes que actuaran aquest estiu als jardins de Santa Clotilde.

servicios profesionales jimenez

Aquests autocars fan el recorregut entre Lloret de Mar i l’aeroport de Barcelona, amb parades en la ciutat comtal i també Tossa de Mar. El gerent de l’empresa Sarfa, Enric Gimeno, assenyala que “posem el gra de sorra en dinamitzar el sector turístic i fem difusió del servei per comunicar Lloret amb l’aeroport de Barcelona”.

A l’estiu, els trajectes diaris de Sarfa entre Lloret i l’aeroport de Barcelona pugen a 56 (entre anada i tornada). Actualment fan 18 serveis al dia. Els usuaris són sobretot estrangers de perfil jove i famílies.

Sarfa Moventis - Promoció Som de Mar

La nova rotulació dels busos s’ha presentat aquest dilluns, amb representants de l’empresa, de Lloret i de l’Ajuntament. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que “fer difusió d’un actiu cultural com el festival Som de Mar, amb el planter d’artistes que vindran, és positiu”.

spot_img

El + Vist