23.1 C
Lloret de Mar
Els cadets del Club Rem Pescadors

Els cadets del Club Rem Pescadors, tercers en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani

La cita també va comptar amb el Club Rem Santa Cristina, que ha lamentat les polèmiques decisions del Jurat de la prova.

Els cadets del Club Rem Pescadors

Darreres Notícies

Els equips cadets del Club Rem Pescadors van acabar en la tercera posició, tant en categoria masculina com femenina, en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, que va celebrar la seva tretzena edició. La cita es va celebrar a Mequinensa, Aragó, com a seu d’urgència, a causa de Banyoles a organitzar l’esdeveniment.

Des de Pescadors, un dels seus membres, David Abril, es mostra molt satisfet amb aquestes dues terceres posicions que van obtenir els equips cadets.

“Estem molt contents i orgullosos dels cadets, perquè les dues tripulacions van acabar terceres de Catalunya”

David Abril

La jornada també va comptar amb la participació de quatre equips del Club Rem Santa Cristina. Més enllà dels resultats, des de l’entitat van acabar molt enfadats amb l’organització i el jurat. I és que diverses decisions polèmiques i confuses “van perjudicar tres dels quatre equips” de Santa Cristina.

el club rem santa cristina
Un equip del Club Rem Santa Cristina a Mequinensa.

La decisió del jurat que va ser més perjudicial va ser la suspensió de la final de la categoria absolut masculí, a causa de les condicions climatològiques. Aquest fet va impedir als lloretencs obtenir un millor temps que els podria haver donat el triomf. Finalment, es van haver de conformar amb una segona posició. Consulta la versió dels fets del Club Rem Santa Cristina en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist