19.2 C
Lloret de Mar
L'Escola Pere Torrent, preparada per atendre famílies

Els centres escolars ja estan a punt de rebre les famílies per a les preinscripcions presencials

Han adoptat les mesures de seguretat i higiene necessàries per poder atendre les famílies que pel motiu que sigui no han pogut fer la preinscripció telemàtica.

L'Escola Pere Torrent, preparada per atendre famílies

Darreres Notícies

Els centres escolars ja estan preparant les instal•lacions per poder començar a acollir les preinscripcions presencials a partir de demà dimarts. Han d’adaptar-se a les mesures de seguretat i higiene necessàries per poder atendre les famílies que pel motiu que sigui no han pogut fer la preinscripció dels fills per al curs vinent de manera telemàtica. Recordem que la preinscripció online va començar dimecres passat i s’allarga fins aquest divendres, 22 de maig.

A la ràdio hem conegut el cas de l’escola Pere Torrent, on han organitzat els espais per poder fer els tràmits amb total seguretat. Les famílies només hi poden acudir amb cita prèvia i hauran de dur guants i mascareta i també un bolígraf de casa. La directora, Teresa Clarà, remarca que és important complir l’horari assignat i portar el formulari omplert des de casa. Tot i així, si algú no ha pogut imprimir el full a casa, se li facilitarà des del centre.

El camí que ha marcat l’escola (Pere Torrent)

Quan les famílies arribin al centre, veuran que hi haurà un recorregut que marcarà per on han de passar i on han d’esperar en cas que la persona de davant no hagi acabat. El personal del centre els atendrà amb una mampara de separació.

Teresa Clarà ha volgut remarcar que és important descarregar la sol•licitud correcta i també marcar més d’una escola, sempre en l’ordre de preferència.

Sobre la situació que estem vivint, la directora del Pere Torrent reconeix que hi ha molta incertesa, pressió i neguit, però creu que tothom hi ha posat de la seva part per adaptar-se a la situació. I que el més important és mantenir sempre el contacte amb la família i, sobretot, l’alumnat.

Sobre el que vindrà, explica que estan a l’expectativa que el Departament d’Educació de la Generalitat faci un comunicat oficial. Aquest cap de setmana, el director general de Centres Públics del Departament d’Educació de la Generalitat, Josep González Cambray, en una entrevista al programa Preguntes freqüents de TV3, ha afirmat que el Govern treballa amb la idea de reobrir les escoles quan entrem a la fase 2 del desconfinament. De cara al curs vinent, la intenció és començar el curs amb grups de 12 a 15 alumnes. Tot i així, encara no hi ha res oficial.

spot_img

El + Vist