20.6 C
Lloret de Mar
Un entrenament del Minicampus d'estiu

Els clubs esportius van retornant als entrenaments amb tots els protocols necessaris

El gruix més important començarà la setmana que ve, ja que moltes entitats han demanat avançar l’inici de la pretemporada dels equips de base per poder adaptar-se a la nova situació.

Un entrenament del Minicampus d'estiu

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

De mica en mica, els clubs de la vila van tornant als entrenaments. Ho fan, però, seguint tota una sèrie de protocols de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

El gruix més important començarà la setmana que ve, ja que moltes entitats han demanat avançar l’inici de la pretemporada dels equips de base per poder adaptar-se a la nova situació.

Un dels protocols més destacats serà per als partits, quan s’haurà de controlar l’aforament, fer complir totes les mesures al públic (com l’ús obligatori de la mascareta sempre que no s’estigui desenvolupant l’activitat esportiva, el rentat de mans o la presa de temperatura) i prendre dades de tothom que accedeixi a l’equipament per si hi ha un brot.

Pel que fa als vestuaris, només els podran fer servir els últims equips en entrenar cada dia i, als partits, quedaran tancats. I després de totes les sessions, caldrà desinfectar el material utilitzat.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.