Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Un entrenament, aquest dilluns a la tarda (CB Lloret)

Els clubs i entitats esportives tornen aquest dilluns als entrenaments

Les instal·lacions esportives a l'aire lliure tenen un aforament màxim del 50%, mentre que les d'interior tenen un 30%.

Un entrenament, aquest dilluns a la tarda (CB Lloret)

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Els clubs esportius de Lloret de Mar tornen avui als entrenaments. Amb el primer tram de la desescalada, després de les restriccions per frenar la segona onada de contagis de la Covid-19, les instal·lacions esportives poden tornar a obrir.

Ho faran, però, amb una sèrie de limitacions. Pels equipaments a l’aire lliure, l’aforament màxim permès serà del 50%, mentre que pels equipaments d’interior l’aforament serà del 30%. A més, no es permet en cap cas l’ús de vestidors, excepte per a la piscina, en què els usuaris els podran fer servir per canviar-se, però no per dutxar-se. D’altra banda, els espais esportius no control·lats, com, per exemple, la zona d’skate, de petanca o altres pistes multiesportives, tindran un aforament màxim de sis persones. 

Entrenament club futbol lloret desescalada 2020
Un entrenament, aquest dilluns a la tarda (CF Lloret)

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, valora de manera positiva que es pugui reprendre l’activitat. Assegura “era una notícia molt esperada i necessària” i recorda que els horaris hauran de ser els mateixos que hi havia abans del tancament, finalitzant a les 21h per respectar el toc de queda.

Amb la reobertura de les instal·lacions esportives, els clubs recuperen la dinàmica d’entrenaments. Pel que fa a les competicions, de moment no estan previstes fins al quart tram de la desescalada. Per tant, com a mínim, no tornarien fins al gener. En aquest sentit, la regidora demana “responsabilitat” per poder avançar de la millor manera possible, fet que significaria “que les coses s’estan fent bé”.

club ritmica lloret
L’entrenament, aquest dilluns, de l’E.G Rítmica Lloret

Des de la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, “la sensació és agredolça”, tal com ha apuntat la seva secretària, Isabel Pérez, que considera que les mesures són “insuficients”. Un dels aspectes que no veuen amb bons ulls és que no es permeti el desplaçament dels esportistes federats a instal·lacions que no són del seu municipi de divendres a diumenge.

Si els indicadors sanitaris ho permeten, el 7 de desembre arribaria el segon tram, en què es mantindria l’aforament del 50% dels equipaments a l’aire lliure i s’ampliaria, també al 50%, els d’interior. Pel tercer tram, l’aforament de les instal·lacions a l’aire lliure pujaria al 70%, mentre que les d’interior es mantindrien amb un 50%. I en el cas del quart tram, que no arribaria com a mínim fins al gener, la principal novetat és que es recuperarien les competicions esportives amateurs i de base.

Al document adjunt també podeu sentir l’opinió dels responsables de diferents clubs esportius de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.