7.3 C
Lloret de Mar

Els comerciants donen la benvinguda al Nadal amb la rua del tió divendres i dissabte

Divendres a la tarda passarà per diferents barris, mentre que dissabte al matí es farà pel nucli antic. I dissabte a la tarda, es farà cagar el tió a la Plaça de l'Església.

La rua del tió del 2019 (ADF)
La rua del tió del 2019 (ADF)

Darreres Notícies

Com sempre en aquesta època, torna la rua de Nadal a Lloret de Mar. L’organitza l’associació de comerciants amb l’objectiu de donar la benvinguda al tió i a les festes nadalenques, a banda, evidentment, de fomentar les compres al municipi.

servicios profesionales jimenez

En concret es faran dues rues. La primera serà divendres a la tarda. En aquest cas, sortirà del Puntet de Fenals a dos quarts de cinc i passarà per diferents barris del municipi.

“Donem la benvinguda al tió i passem per llocs per on normalment no es passa: Fenals, Puigventós, Rieral, Molí, Can Sabata, Can Carbó, Mas Baell…”

Francesc Alsina

La rua del dia 24 al matí, dissabte, aquest any es concentrarà en un espai reduït del nucli antic, ja que coincideix amb la cursa solidària de Nadal i seria complicat fer-la passar per determinats punts. La rua començarà a dos quarts d’onze del matí.

I a la tarda, entre dos quarts de cinc i dos quarts de set, es farà cagar el tió a la Plaça de l’Església.

“Seria bo fer cagar el tió a altres llocs, però entenem que a la Plaça de l’Església és on podem atraure més gent i que sigui un èxit”

Francesc Alsina

Francesc Alsina recorda que abans organitzaven una rua del Pare Noel, però després van pensar que era millor fomentar les tradicions d’aquí.

“Fa uns anys havíem fet el Pare Noel, però vam creure convenient donar-li més importància a les nostres tradicions”

Francesc Alsina

Recordem que l’associació de comerciants té activa, durant les festes nadalenques, una campanya per fomentar les compres als establiments de la vila.

spot_img

El + Vist