7.6 C
Lloret de Mar

Els equips de Lloret recapten prop de 4.000 euros a la cursa solidària Oncobike

Hi han participat diferents equips de Lloret Oncobike, la Penya Ciclista i Transports Canals.

Participants lloretencs, en la cursa Oncobike.
Participants lloretencs, en la cursa Oncobike.

Darreres Notícies

Set equips de Lloret de Mar recapten prop de 4.000 euros en la sisena edició de la cursa Oncobike, disputada aquest cap de setmana a la Vall de Llémena. En total, la cita ha aconseguit recollir més de 60.000 euros, la xifra més elevada fins al moment, que es destinarà al servei d’estètica oncològica integral per a persones afectades pel càncer.

Tot i que els resultats esportius eren secundaris, d’aquests set equips lloretencs, en va destacar especialment un dels quatre que va presentar el Lloret Oncobike. En concret, la victòria va arribar en la distància curta, de 120 quilòmetres, amb un temps de 7 hores, 16 minuts i 7 segons.

oncobike 2

Un dels responsables del Lloret Oncobike, David Artau, ho valora de manera molt positiva. Afirma que “era el segon any que presentàvem quatre equips, un d’ells completament femení, un d’elles era en la distància curta i vam aconseguir la victòria”.

A banda dels quatre equips del Lloret Oncobike, un d’ells exclusivament format per noies, també es van presentar tres més, amb diversos esportistes que formen part de la Penya Ciclista de Lloret.

El seu president, Jordi Figueras, destaca l’aportació que ha fet Lloret de Mar en aquesta cita solidària: “quan veus la cursa, se t’obre el cor i aquí tothom ha participat posant diners de la seva butxaca”.

Lloret també va estar representat per un altre equip, format per pares i fills de Transports Canals, amb el suport de Pimacs Grup.

L’Oncobike està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. S’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la Vall de Llémena, amb sortida i arribada a Sant Gregori amb la participació de 98 equips entre les dues distàncies de 120 i 200 quilòmetres.

spot_img

El + Vist