18.8 C
Lloret de Mar
L'artista lloretenc, amb el mural acabat de la Dona Marinera, al carrer Vicenç Bou.

Els murals d’Odie embelleixen el carrer Vicenç Bou

Les persianes i parets de bona part dels negocis d’aquest vial compten amb espectaculars creacions seves, com la famosa Frida Kahlo, a més de murals amb icones lloretenques com la Dona Marinera.

L'artista lloretenc, amb el mural acabat de la Dona Marinera, al carrer Vicenç Bou.

Darreres Notícies

Els murals de l’artista lloretenc Odie han canviat aquest any el paisatge del carrer Vicenç Bou, situat al centre de la vila.

Les persianes i parets de bona part dels negocis d’aquest vial compten amb espectaculars creacions seves, com la famosa Frida Kahlo, molt fotografiada, a més de murals amb icones lloretenques com la Dona Marinera. El resultat és un carrer embellit amb projectes artístics que tothom veu i gaudeix, a la via pública.

La famosa creació de Frida Kahlo
La famosa creació de Frida Kahlo, molt fotografiada.

No gaire lluny trobem més projectes que porten la seva firma, com els que hi ha el bar Kikkers, a l’hotel Cleopatra o a la bacallaneria d’en Xavi.

Recordem que fa poc l’Odie ha pintat un mural de grans dimensions, inspirat en el mar, al Mercat Municipal de Blanes. A la població veïna i en d’altres com Barcelona hi ha més creacions que porten la marca Odie Arte.

Odie pintant el mural del Mercat Municipal de Blanes
Odie pintant el mural del Mercat Municipal de Blanes

Per tot plegat, el lloretenc conclou que el 2021 ha estat un gran any per a ell. “Estic molt content perquè ha estat un any molt difícil per a molta gent, que s’aposti per quelcom artístic, no essencial, és increïble”, afegeix.

De cara al 2022, Odie té entre mans un projecte “creatiu, molt especial” en una escola de Lloret, que farà 10 metres x 8 metres, però de moment en pot dir gaire cosa més.

spot_img

El + Vist