28.5 C
Lloret de Mar
Els Pets, una de les noves incorporacions del festival lloretenc.

Els Pets, Coque Malla i Ramon Mirabet se sumen al Som de Mar

La promotora del festival i l'Ajuntament donen a conèixer els concerts que faltaven del cartell d'aquest estiu.

Els Pets, una de les noves incorporacions del festival lloretenc.

Darreres Notícies

El festival Som de Mar acaba de donar a conèixer el seu cartell complet de cara a l’estiu d’aquest 2022. Als grups i artistes que ja es van presentar mesos enrere, avui s’hi han sumat tres nous concerts: Els Pets, Coque Malla i Ramon Mirabet.

El certamen se celebrarà del 19 al 27 d’agost als espectaculars jardins de Santa Clotilde, a tocar dels penya-segats de la cala Sa Boadella, triada per “European Best Destination” com la cinquena millor platja de tota Europa.

Amb aquestes incorporacions, el Som de Mar confirma un cartell farcit de referents nacionals, estatals i també internacionals.

A més, una part programació musical serà a l’escenari del ‘village’, amb artistes locals com la lloretenca Tramma i d’altres d’emergents com Roger Padrós, Elisabeth Borne, Conttra, Cesc Sansalvador o Rocio Caamaño.

El festival amplia enguany la seva capacitat fins a un aforament màxim de 1.200 localitats i disposarà de nous espais de gastronomia tant als jardins com a l’accés de Sa Boadella, on es crearà un espai obert a tot el públic.

Cartell complet del Som de Mar del 2022
Cartell complet del Som de Mar del 2022

Les entrades estan a la venda a la web www.festivalsomdemar.com

spot_img

El + Vist