17.9 C
Lloret de Mar

Els sèniors masculí i femení del Club Rem Hotelers, tercers a la regata de Flix

La tercera regata de la lliga es va disputar a Flix amb la participació, també, de Santa Cristina i Pescadors.

El sènior masculí, a la regata de llaguts a Flix (Club Rem Hotelers)
El sènior masculí, a la regata de llaguts a Flix (Club Rem Hotelers)

Darreres Notícies

El Club Rem Hotelers va aconseguir dues terceres posicions amb els seus equips Sènior, en la tercera regata de la Lliga Catalana de Llagut, disputada el passat cap de setmana a Flix. La cita també va comptar amb la presència del Club Rem Santa Cristina i del Club Rem Pescadors.

servicios profesionales jimenez

En el cas d’Hotelers, com diem, va obtenir resultats destacats. Va aconseguir una tercera posició del sènior masculí, per darrere de Vogadors de Cambrils i Badalona, amb un temps de 7 minuts i 52 segons. I amb el sènior femení, també van acabar en el tercer lloc, amb un temps de 8 minuts i 26 segons, només superats per les dues entitats de Cambrils. L’entrenador, Francesc Mas, ho valora de manera molt positiva.

“Hem fet molt bones cronometrades i les finals han estat molt igualades, a molt pocs segons dels contrincants, i ens hem pogut endur dues terceres posicions”

Francesc Mas
El sènior femení, a la regata de llaguts a Flix (Club Rem Hotelers)
El sènior femení, a la regata de llaguts a Flix (Club Rem Hotelers)

Per la seva part, el Club Rem Santa Cristina només va poder participar amb un equip: el veterà femení. Van acabar quartes en la Final B, després de fer una bona sessió cronometrada en què es van quedar a només un segon d’accedir a la Final A. Ho ha explicat la presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou.

“Estem molt contentes dels resultats perquè en les cronometrades ens vam quedar a un segon d’entrar en la Final A, en la Final B no ens va sortir tan bé i vam acabar quartes”

Anna Rosa Bou

I pel que fa al Club Rem Pescadors, l’entitat va participar amb dues tripulacions. Va presentar un Cadet masculí, que va acabar quart classificat. A més, també hi van ser presents amb el sènior masculí, que va ser segon en la Final B.

La pròxima regata se celebrarà a Lloret de Mar, a Sa Caleta. Serà el 17 de juliol. 

spot_img

El + Vist