5 C
Lloret de Mar
Sessió informativa d'orientació laboral

Els treballadors acomiadats del Monterrey i el Roger de Flor reben orientació laboral

L'han organitzat el SOM, el SOC i CCOO per ajudar-los a trobar una nova feina, que no té per què estar vinculada al sector de l'hostaleria.

Sessió informativa d'orientació laboral

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Els prop de 130 treballadors acomiadats dels hotels Monterrey i Roger de Flor a principis d’aquest any, després de passar uns mesos en ERTO, han pogut participar aquest matí a una sessió informativa que se’ls ha organitzat al Teatre de Lloret.

L’objectiu ha estat, tal com detalla el regidor de Relacions Laborals, Jordi Orobitg, oferir-los orientació laboral per ajudar-los a tornar a trobar feina. El regidor argumenta que se’ls ha citat en grup perquè era un col·lectiu definit amb una problemàtica similar, majoritàriament d’una edat en què hi ha poca oferta al mercat laboral.

Una feina que no té per què ser altra vegada en l’àmbit de l’hostaleria.

El regidor de promoció económica Jordi Orobitg a la jornada
El regidor de Promoció Económica, Jordi Orobitg, durant la jornada

Segons Orobitg, aquesta és la primera vegada que es fa una sessió d’orientació laboral específica per a un grup nombrós de persones acomiadades.

La xerrada l’han organitzat el Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament (SOM), el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i CCOO.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.