11.4 C
Blanes
Productes recollits l'any passat, pels veïns de Lloret de Dalt.

Els veïns de Lloret de Dalt fan una crida per recollir aliments i productes d’higiene

La campanya, que inclou articles infantils i de Nadal com torrons, es durà a terme el proper cap de setmana al veïnat.

Productes recollits l'any passat, pels veïns de Lloret de Dalt.

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret de Dalt organitzen un recapte per al Centre de Distribució d’Aliments. La recollida es durà a terme el proper cap de setmana, de divendres a diumenge, en horari de tarda, de 4 a 8.

Es demana als ciutadans que portin aliments que fan falta al CDA per omplir la cistella bàsica, com arròs, pasta, llegums, conserves, oli o llet. A més d’articles d’higiene personal (com gel, tovalloletes o raspalls de dents), aliments infantils (cereals, iogurts o ‘potitos’) i productes nadalencs (com torrons, neules o xocolata).

Lluis Cruz, del veïnat de Lloret de Dalt, explica que volen “ajudar les famílies que no arriben a finals de mes, són veïns nostres i la situació és complicada, amb productes molt cars, com l’oli d’oliva”.

Aquesta és ja la quarta edició del recapte que munten els veïns de Lloret de Dalt. En les campanyes anteriors, s’han entregat fins a 50 caixes amb aliments i productes d’higiene al CDA, que compta amb 800 unitats familiars com a usuaris.

L’activitat s’emmarca en el Gran Recapte, que organitza anualment el Banc dels Aliments de Catalunya. Les aportacions a la campanya de Lloret de Dalt es centralitzen aquest cap de setmana, del 17 al 19 de novembre, al carrer Serra del Berguedà, 17.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist