8.2 C
Blanes
Membres de En Lloret sí, se puede

En Lloret sí, se puede vol recuperar les urgències i la farmàcia 24 hores

Una altra actuació prioritària per a la formació és l’abolició dels desnonaments al municipi.

Membres de En Lloret sí, se puede

Darreres Notícies

En Lloret sí, se puede, candidatura creada pel Círculo Podemos de Lloret, vol recuperar els serveis d’urgències del CAP les 24 hores i la farmàcia de torn nocturna.

El cap de llista de la formació, Paulino Gracia, ha responsabilitzat Convergència i Unió de la que consideren una deficient política sanitària al municipi. Afegeixen que, si el govern català no reverteix la situació, el col•lectiu estaria disposat a assignar una partida del pressupost municipal per garantir l’atenció mèdica continuada a Lloret.

Una altra actuació prioritària és l’abolició dels desnonaments al municipi. La formació, però, reconeix que les administracions locals tenen poques competències en matèria d’habitatge. El número 2 de la llista, José Javier Gómez, explica que la solució passa per crear una comissió, integrada per advocats especialitzats, amb l’objectiu de defensar els interessos dels lloretencs que estan afectats per aquesta problemàtica.

L’acte de campanya de En Lloret sí, se puede ha reunit un centenar de persones, aquest dissabte, a la Plaça de les Regions del barri d’El Molí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist