Dissabte, 28 novembre 2020
12.4 C
Lloret de Mar
Enric Dotras

Enric Dotras, escollit per unanimitat com a president del Gremi d’Hotelers per 5è cop

Després de 16 anys en el càrrec, Dotras ha tornat a ser escollit per unanimitat, juntament amb l aresta de membres de la junta directiva.

Enric Dotras

Darreres Notícies

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Lloret, el municipi gironí on han baixat més els delictes entre gener i setembre

Han baixat més de la meitat respecte de l’any passat, en què es van cometre 2.875 delictes, comparats amb els 1.284 d’enguany.

Un llibre recull les excavacions fetes durant més de 25 anys a Montbarbat

El jaciment destaca per la seva extensió, de més de 7.000 metres quadrats. Actualment se n’ha excavat només el 23%.

Esgotades les hores per vacunar-se de la grip al Puntet

Les persones que encara no us hagueu vacunat i ho vulgeu fer, podeu demanar cita fins el 22/12 al CAP de Lloret.

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Enric Dotras repeteix com a president del Gremi d’Hotelers. Després de 16 anys en el càrrec, Dotras ha tornat a ser escollit per unanimitat, juntament amb l aresta de membres de la junta directiva. El mateix Dotras explica que l’entitat està satisfeta amb la feina feta els últims anys i volen seguir treballant pel turisme a Lloret en uns moments que qualifiquen de complicats.

Enric Dotras ha argumentat que són temps complicats per les afectacions que ha tingut el turisme des del punt de vista social, perquè cal treballar en la conciliació entre el ciutadà i el turista, a banda de la conciliació laboral i familiar dels treballadors, tenint en compte que en tractar-se del sector serveis els empleats han de treballar quan la majoria de població té festa. A més, cal tenir en compte les noves situacions geopolítiques i l’emergència de nou de països competidors importants amb costos molt més baixos.

Entre les accions més destacades impulsades els últims anys cal remarcar el Pla de Reconversió Turística, en el qual el Gremi treballa a través de la Mesa de Turisme.

La previsió és que el president i la junta directiva estiguin en el càrrec durant els propers quatre anys, fins al 2022.

A més d’Enric Dotras com a president, la resta de membres de la junta directiva són: Cristina Cabañas, Damià Font, Francesc Batlle, Joan Masó, Sandra Aceña, Marta Espot, Josep Martí, Josep Maria Molist, Mariona Planesas, Felip Rigat i Santiago García-Nieto.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,084FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Lloret de Mar

Manuel Romero, venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Lloret des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, número 7.

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Jutgen set acusats de segrestar durant 10 dies un veí de Lloret de Mar i reclamar un rescat d’1,5 MEUR

Cinc dels processats admeten que van colpejar i subministrar drogues a la víctima durant el captiveri. Els fets van passar al 2017.